Het feestcomité van Deurle verwelkomt u op de nieuwe website www.deurlekermis.be

Kermis zondag

Zondag 29 augustus


>“Mijnheertje mijnheer en kamermeisje” (vanaf 10.00 u.)

Act van theatergezelschap ‘Kip van Troje’. Het publiek wordt vergast op een golf van vleiende woorden, een overvloed aan tips voor lekker geurende mannen, een voorspelling van de toekomst op eigenzinnige wijze, zalig zoete massagetechnieken voor mevrouw, prachtige poëtische passages, degustatie van onze wijn... kortom duizend-en- één tips van Mijnheertje Mijnheer en zijn kamermeisje om de dag, of nacht, gezwind door te komen. Meneertje meneer en kamermeisje (of butler) garanderen lofmuziek en trompetgeschal met speelse etiquette en zachte zorg.

Website: https://kipvantroje.be/mijnheertje-mijnheer-en-kamermeisje
Rudi, een postbode gespecialiseerd in


Speciaal voor de 100e verjaardag van de Gezinsbond verwachten we jou in het mobiele postkantoor van de Belgische Posterijen der Gezinsbond. Daar ligt heel wat flessenpost geduldig klaar voor aflevering. Sommige flessen met brieven wachten intussen al meer dan 20 jaar tot ze hun bestemmeling eindelijk zullen bereiken. Die bestemmeling, ben jij, de toevallige passant. Onze flessenpostbode Rudi spreekt voorbijgangers aan en bezorgt hen de trage post uit het verleden. Tegelijk verzamelt hij ook nieuwe boodschappen om met de trage post te versturen: voor (klein)kinderen, voor geliefden, voor verre naasten en voor naaste ‘verren’.Rudi: “Mag ik mij even voorstellen? Ik ben een postbode gespecialiseerd in ‘trage post’. Ik werk nogal graag op ’t gemakske. Prior, daar doe ik niet aan mee. Ik bezorg mijn brieven van de ene generatie aan de andere en soms sla ik zelfs een generatie over. Kom dus zeker eens kijken of er hier iets ligt voor jou! En heb jij vragen, wensen of verlangens voor de toekomst? Breng ze maar binnen! Ik geef ze met veel plezier door!”


En we bieden nog meer!

Wil je graag van jouw gezin een gratis foto? Onze fotograaf staat klaar! Kinderen krijgen daarnaast een leuk hebbedingetje. En al jouw vragen over de diensten van de Gezinsbond worden met de glimlach beantwoord. Zeker meer dan de moeite waard om even halt te houden bij onze theatercaravan! Een interactief, humoristisch en aantrekkelijk feest voor al wie passeert.