Het feestcomité van Deurle verwelkomt u op de nieuwe website www.deurlekermis.be

Brasserie Pastorie (vrijdag)

Vrijdagavond 27 augustus> “Clown Benjamin’s Kindershow”(om 18.00 u.)

Clown Benjamin brengt een blije, blitse goochelshow vol humor en plezier. Regelmatig wordt er iemand uit het publiek uitgenodigd om te assisteren bij het goochelen. De kindershow wordt afgesloten met een indrukwekkende buikspreekact.  

website: http://www.benjaminskindershow.be/Pages/Benjamin.html> “Airbrush Tattoo” (tussen 17.00 u. en 19 u.)

Kinderanimatie door ‘Kip van Troje’ waarbij tattoos op de huid worden gebrusht. Er wordt gewerkt met niet toxisch en veilig kwaliteitsmateriaal. Voor kuikens vanaf 3 jaar tot speelvogels van 103 jaar.

Website: https://kipvantroje.be/airbrush-tattoo
> live optreden van “Hammond Jazz Trio”

Jazz-optreden met Ilse Duyck (zang), Filip Verneert (gitaar) en de Brit Paul Flush (hammond). Deze drie muzikanten barsten van de virtuositeit en hebben in het verleden al meer dan hun strepen verdiend. Ilse Duyck deed onder meer de backings bij Joe Cocker, werkte mee aan verschillende theaterproducties (Compagnie Cécilia, Kopergieterij, etc.) en richtte o.a. My Groovy Sisters op. Filip Verneert is dan weer een begenadigd jazzgitarist die er als geen ander in slaagt de juiste kleur te vinden op gitaar en onlangs nog met Enrique Simón de nieuwe plaat ‘Lucentum’ uitbracht. Tot slot is er nog de Britse pianist Paul Flush die al met vele grootheden samenspeelde, zoals Toots Thielemans, Marc Moulin en recent ook met Johan Verminnen. Met hun nieuw programma zorgt “Hammond Jazz Trio” op Brasserie Pastorie ongetwijfeld voor een onvergetelijke jazz-avond.

 

ilseduyckgroup.be

http://www.hammondjazz.org/Contact.html (Paul Flush)

filipverneert.be