Het feestcomité van Deurle verwelkomt u op de nieuwe website www.deurlekermis.be

Brasserie Pastorie

BRASSERIE PASTORIE

 

VRIJDAGAVOND 31 AUGUSTUS 2018

 

Op vrijdagavond 31 augustus is het weer zover, dan wordt het startschot gegeven voor Deurle Kermis, het feestelijk hoogtepunt in ons dorp. Als vaste waarde is er op vrijdagavond terug ‘Brasserie Pastorie´; een gezellig tuinfeest binnen de feeërieke tuinmuren van onze prachtige pastorie. Brasserie Pastorie start met animatie en molenuurtje voor de kinderen en vloeit vervolgens over in een zwoele muzikale trip met daarbij een overheerlijke Deurlese versie van hapje-tapje.

 

Programmatie (gratis toegang)

 

         17.00 u.: GRATIS MOLENUURTJE

De kinderen worden door het feestcomité getrakteerd op een molenritje en mogen zich uitleven in het viskraam en ballenkraam.

 

          18.00 u.: POPPENTHEATER PEDROLINO

Pierke Pierlala komt naar Deurle! Het wereldberoemde Gentse poppentheater Pedrolino neemt jullie mee op een uniek en magisch avontuur samen met Pierke en zijn vrienden. Een uur lang worden jong en oud getrakteerd op een grappig en interactief spektakel. Pedrolino is Gentse folklore en improvisatie van de bovenste plank. Gegarandeerd gescheurde lachspieren. Beste pop-up poppenkast in Vlaanderen. (meer info: www.pierke.be)

 

         DOORLOPEND VANAF 18.00 u.: HAPJE-TAPJE

Doorlopend zijn er gezellige "Deurlese" eetstandjes voor een lekker hapje en is er onze bar voor een grote slok, beide aan zeer democratische prijzen.

 

         20.00 u.: OPTREDEN VAN “ONLY THE LONELIES”

In 1988 overleed de legendarische zanger Roy Orbison op 52-jarige leeftijd. Dertig jaar na zijn dood brengen ‘Only the Lonelies’ de muziek van deze Amerikaanse pop-, country- en rockster weer tot leven. Van de tophits in de jaren ‘60 tot een wereldwijde comeback met supergroep Traveling Wilburys. Trek alvast jullie beste dansschoenen aan voor hits zoals ‘Oh, Pretty Woman’, ‘Only the Lonely’, ‘You got it’, ‘California Blue’, I Drove All Night’, ‘In Dreams’ en ‘Love hurts’.

(meer info: https://www.kras.be/artists/tribute/only-the-lonelies)