Het feestcomité van Deurle verwelkomt u op de nieuwe website www.deurlekermis.be

Brasserie Pastorie

Traditiegetrouw start Deurle Kermis op vrijdagavond met ‘Brasserie Pastorie´; een gezellig tuinfeest binnen de feeërieke muren van onze prachtige pastorietuin. Brasserie Pastorie start met animatie en molenuurtje voor de kinderen en vloeit vervolgens over in een zwoele muzikale trip met daarbij een overheerlijke Deurlese versie van hapje-tapje.

 

Programmatie (gratis toegang)

 

        17.00 u.: GRATIS MOLENUURTJE

De kinderen worden door het feestcomité getrakteerd op een molenritje en mogen zich uitleven in het viskraam en ballenkraam.

 

        18.00 u.: HIP HOP CLOWN CAT MILA

Hip Hop Clown ‘Cat Mila’ zorgt voor een wervelende mix van straffe circustrucs, hilarische moppen en aanstekelijke live muziek. Samen met zijn gitaar brengt Cat Mila een interactieve en grappige show voor jong en oud, waarbij de kinderen uit volle borst kunnen meezingen. Laat je ontroeren en verbazen. Gegarandeerd gescheurde lachspieren. Beste hip hop clown in Vlaanderen! (meer info: www.catmila.com)


 

        DOORLOPEND VANAF 18.00 u.: HAPJE-TAPJE

Doorlopend zijn er gezellige "Deurlese" eetstandjes voor een lekker hapje en is er onze bar voor een grote slok, beide aan zeer democratische prijzen.

 

        20.00 u.: optreden van THE BALLROOM BOGARDS

The Ballroom Bogards is een 8-koppige muzikale bende met Zottegemse roots die iedereen aan het dansen wil krijgen! Vreselijk virtuoos. Een heerlijke combinatie van bluegrass, country en folk die zelfs een zak patatten in beweging zet. Hillbilly muziek van de bovenste plank! (Meer info: https://vi.be/theballroombogards)